De toprestaurants

De toprestaurants

 • Restaurant Hotel Bij De Watermölle ***

  Restaurant Hotel Bij De Watermölle

  Op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Haaksbergen, in een prachtig buitengebied, ligt Restaurant hotel Bi'j de Watermölle. Al meer dan 25 jaar een begrip in Haaksbergen en in 2015 bekroond door Michelin met een Bib Gourmand.

 • De Swarte Ruijter ****

  De Swarte Ruijter

  Middenin de bossen, op slenterafstand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, ligt restaurant en hotel De Swarte Ruijter. Deze rietgedekte villa uit de jaren dertig van de vorige eeuw geldt als één van de mooiste plekjes op de Holterberg.

 • Intenzo Basic Italian

  Intenzo Basic Italian

  Restaurant, ijssalon, catering, private dining. De meeste gasten die de Intenzo-beleving kennen kijken niet meer op de menukaart maar vragen zich af: Waar heb ik zin in? Een anti pasto, dan een kleine pasta, vlees of vis of die ene specialiteit die ik zo lekker vind? Weet je het niet dan doet Enzo een voorstel.

 • Restaurant Het Seminar

  Restaurant Het Seminar

  Even weg uit de sleur van alledag, je lekker laten verleiden? Dat kan bij restaurant Het Seminar, culinair kooktheater in de sfeervolle ambiance van een voormalig klooster.

 • Restaurant Fox

  Restaurant Fox

  Een unieke locatie voor lekker eten, bruiloft of feest. Fox staat bekend om haar gastvrijheid en is ook een zeer kindvriendelijk restaurant.

 • Hanninkshof

  Hanninkshof

  Hanninkshof is gevestigd aan de rand van Enschede, in Usselo. Dit sfeervolle restaurant biedt voor plaats aan ongeveer 60 gasten.

 • Landgoed de Uitkijk ****

  Landgoed de Uitkijk

  Het hotel ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug en midden op de Hellendoornseberg. Deze fantastische ligging en het prachtige vergezicht (De Uitkijk) maken een bezoek aan het hotel meer dan de moeite waard.

 • Dorset

  Dorset

  Het restaurant biedt plaats aan 2 - 70 gasten en is geopend voor zowel lunch als diner. Bij binnenkomst kunt u plaats nemen in de lounge bij de open haard, alwaar u een aperitief kunt gebruiken en een keuze kunt maken uit onze menukaart.

 • Brasserie Restaurant de Pastorie

  Brasserie Restaurant de Pastorie

  Brasserie Restaurant de Pastorie is gevestigd naast het nieuwe Museum van Ton Schulten. De Pastorie is in de oorspronkelijke staat terug gebouwd met een knipoog naar het jaar 1800. De grote ramen geven een ruimtelijk gevoel. Iedereen is welkom, van klein tot groot, van jong tot oud.

 • Japans Restaurant TAO

  Japans Restaurant TAO

  Restaurant TAO bevindt zich op wandelafstand van het centrum en Centraal Station in Enschede. Je voelt je meteen thuis in het interieur in Japans-Oosterse stijl.

Deze restaurants gooien hoge ogen bij de kenners van Michelin, Gault-Millau en Lekker. Drie van hen zijn zelfs bekroond met een Michelinster. Eten bij een restaurant in Twente is dus aanschuiven bij de top. Allemaal anders, maar met één belangrijk extra ingrediënt in de keuken en in de bediening: echte passie voor het vak. Voor onze witte en zwarte brigades is maar één kwaliteit goed genoeg. De beste!

Liever eten in één van de gezellige authentieke eetcafeetjes en bistro's? Bekijk hier de leukste adresjes en schuif aan voor een heerlijk streekgerecht.