navigatie overslaan

Het Wapen van Beckum | Restaurant Bij Boenders

Het Wapen van Beckum is al 125 jaar een bekend fenomeen in Twente.Tussen Haaksbergen en Hengelo, gevestigd in het kleine plaatsje Beckum. Een uitermate geschikte locatie voor feesten en partijen van klein tot groot!

Het Wapen van Beckum is al 125 jaar een bekend fenomeen in Twente. Een uitermate geschikte locatie voor feesten en partijen van klein tot groot! Of het nu gaat om een huwelijk, bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum, vergadering, congres, uitvaart of andere gelegenheid, u bent bij het Wapen van Beckum aan het juiste adres.

Maak nu kennis met Restaurant Bij Boenders. Dit sfeervolle restaurant bevindt zich in Het Wapen van Beckum. Een wisselende à la carte kaart, heerlijke seizoenspecialiteiten, maar natuurlijk kunt u ook blijven kiezen voor de klassiekers in dit prachtige restaurant met Twents/Saksische architectuur.

Perfect te combineren met een wandel- of fietstocht door het unieke Twentse Landschap is een heerlijke lunch Bij Boenders. In de zomer lekker buiten op het terras of tijdens de winterwandeling even opwarmen bij de open haard.

Categorieën