navigatie overslaan

De Zandstuve Feesten | Ontmoeten

Ons leven wordt bepaald door belangrijke en speciale momenten. Omdat herinneringen voor altijd zijn en de Zandstuve altijd nét iets meer geeft, zorgen we voor onvergetelijke momenten die u samen met vrienden, familie en collega’s beleefd.

Een goed concept is als een geslaagde symfonie! Licht, interieur, muziek, keuken, bar, medewerkers, locatie, grootte, omgeving. Al deze elementen moeten blenden tot een concept waarvan de onderbuik zegt: dit klopt! Dit beeld en deze sfeer is gastvrij”.

Dat is de reden waarom wij als familiebedrijf blijven investeren in een toekomst waarin we onze gasten willen blijven verrassen. Mooie momenten zijn immers voor altijd!

Onze medewerkers werken met plezier, passie en met hoogwaardige producten. Ons doel? Gasten een onvergetelijke dag bezorgen en het leven vieren met mensen die dichtbij staan.Die trots zijn op zichzelf en op elkaar, die herinneringen koesteren of doen herleven. Zij zijn onze ambassadeurs en de reden waarom wij als familiebedrijf kunnen voortbestaan!

De Zandstuve Feesten en Ontmoeten ligt verscholen in een groene omgeving op een steenworp afstand van Ommen, Vriezenveen, Wierden, Hellendoorn, Nijverdal en Rijssen en is dé locatie om uw bruiloft, familie- of bedrijfsfeest te beleven.

Ook op locatie zijn wij creatief en denken wij natuurlijk ook graag met u mee!

Sinds 2020 heeft de Zandstuve naast feesten en partijen eveneens een restaurantfunctie gekregen en is de locatie toegankelijk voor de zogeheten ‘daggasten’. Naast een sfeervolle binnenruimte, kan men ook plaatsnemen op het ruime terras die grenst aan het Zandstuvebos. Vooral in de zomerperiode is de Zandstuve een trekpleister voor toeristen en de perfecte uitvalsbasis om neer te strijken voor een kop koffie of uitgebreide lunch.

Het restaurant van de Zandstuve bevindt zich aan de voorzijde van het pand en heeft zicht op het mooie bos. In het restaurant staan culinair genieten, streekproducten en een ongedwongen sfeer centraal. Dat alles voor een vaste lage prijs. De periodiek wisselende menukaart neemt de restaurantbezoeker mee langs het mooie Twente, maar ook laagdrempelig gerechten zoals spareribs en kipsaté mogen niet ontbreken op de kaart. Naast dineren, kan men de gerechten ook afhalen en thuis genieten van de fijne creaties van de kok. Wie liever een wijntje komt drinken onder het genot van een Twentse borrelplank is bij de Zandstuve aan het goede adres. De kok heeft met zorg een rijkgevulde tapasplank samengesteld met onder andere verfijnde streekproducten.

Categorieën