navigatie overslaan

Café-Restaurant De Molen

Rest. De Molen is geopend voor afhaal en bezorgen. waar Gezelligheid troef is! Dit familiebedrijf, dat bekend staat om z'n goede keuken en gastvrije bediening, heeft zijn naam te danken aan de unieke ligging nabij de windkorenmolen Frielink.

Samen sterk: Café-restaurant De Molen is geopend voor afhaal en bezorging.

Vanaf donderdag 19 maart is het mogelijk om bij Restaurant de Molen maaltijden af te halen (aan de bar in het café) of thuis te laten bezorgen (€2 binnen de gemeente Tubbergen). Met ruime keuze zoals pannenkoeken, spareribs, schnitzels en varkenshaas. Je kunt zelf heerlijke arretjescake bestellen als toetje!

  • Donderdag & vrijdag: 16:00-19:00 uur
  • Zaterdag & zondag: 15:00-19:00 uur.

Bekijk hier de website en bestel via 0546-441204.

Café-Restaurant De Molen
Vanaf 1980 zwaaien Elly en Henny Frielink de scepter over café- restaurant "De Molen".

Je kunt hier tussen de middag maar moeilijk kiezen uit de stuk voor stuk heerlijke gerechten op de lunchkaart. Heb je zin in een lekkere pannenkoek of een goed diner, dan kun je hier ook uitstekend terecht. Vanuit de locatie sluit je makkelijk aan op fietsroutes en bezienswaardigheden. De beltkorenmolen ligt vlakbij het restaurant, net als het landgoed Havezathe Herinckhave of de Kroezeboom. Zo kan men volop genieten van de prachtige natuur die men hier in deze streek vindt.

Café-restaurant "De Molen" heeft zalen voor grote en kleine feesten en partijen tot 250 personen. Bovendien is "De Molen" het adres voor salades en hapjes voor iedere gelegenheid bij mensen thuis. Tevens verzorgen zij catering, klein- of grootschalig, op elke gewenste locatie. Zij komen graag tegemoet aan ieders wensen.

Tot ziens bij café restaurant "De Molen" in Fleringen.