Schenkerij PoortBulten

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Schenkerij PoortBulten is een horecagelegenheid, gelegen in het prachtige park van Natuurmonumenten Poort Bulten. Midden in de natuur is hier gelegenheid voor een kopje koffie/thee met wat lekkers.

De Schenkerij PoortBulten is een horecagelegenheid in het parkachtig aangelegde arboretum Poort Bulten van Natuurmonumenten. De bezoekers aan het park hebben hier de gelegenheid voor een kopje koffie/thee met wat lekkers of een stoere eenvoudige lunch met oerbrood en lokale produkten. Ook voor feestjes in allerlei vormen, kunt u hier terecht. Te denken valt aan verjaardagen, bruiloften waarbij officiële huwelijksvoltrekkingen uiteraard tot de mogelijkheden behoren. Maar ook vergaderingen, cursussen, evenementen, rouwceremonies, allerlei concerten m.u.v. houseparty’s”.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Openingstijden

maandag
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 18:00
zondag 11:00 - 18:00

voorzieningen

Keuken
  • Nederlands
  • Spaans
Ligging
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter