Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Café, Restaurant & Speeltuinen Morskieft

Café, Restaurant & Speeltuin Morskieft is het ideale adres voor een dagje uit, een kinderfeestje, en bedrijfs- en familiefeestjes!

Cafe, Restaurant & Speeltuinen Morskieft is het ideale adres voor een dagje uit, een kinderfeestje, en bedrijfs- en familiefeestjes. Doordat Morskieft is voorzien van een binnenspeeltuin is het mogelijk om zelfs tijdens regen of winter bij ons je verjaardagsfeestje te vieren of gewoon met het gezin een dagje weg te gaan.

De speeltuin binnen en buiten zijn voorzien van schommels, wipwappen, draaimolens, klimtoestellen, glijbanen, springkussen, trampolines, familieschommels, botsauto’s en nog veel meer speelplezier. De binnenspeeltuin is voorzien van speciaal zand zodat uw kinderen een veilige ondergrond hebben om op te spelen en zich zowel in het zand kunnen vermaken.

Een nieuwe ervaring van midgetgolf beleven?

Kom dan bij de nieuwe blacklight midgetgolf van Morskieft. Wij beschikken over 18 holes die door de blacklights worden aangelicht. Voor jong en oud is het een uitdaging om het balletje in zo weinig mogelijk slagen in de ‘hole’ te krijgen. Stap in de wondere wereld van de onderwaterwereld en in de jungle om je balletje te slaan. Open vanaf 1 juli 2019!

Dus weer of geen weer, zomer of winter, bij ons kunnen uw kinderen altijd terecht voor volop speelplezier. Tevens beschikken wij over een ruim binnen en buiten terras en in ons restaurant kunt u gebruik maken van onze uitstekende keuken.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 10:00 - 20:00
donderdag 10:00 - 20:00
vrijdag 10:00 - 20:00
zaterdag 10:00 - 20:00
zondag 10:00 - 20:00

Tijdens de vakantieperiodes ook op maandag en dinsdag geopend.


Contact

Adres
Ootmarsumseweg 303
7667 PB Reutum
Telefoon
0541-670232
Online
www.speeltuinmorskieft.nl.
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook