navigatie overslaan

Café, Restaurant & Speeltuinen Morskieft

Café, Restaurant & Speeltuin Morskieft is het ideale adres voor een dagje uit, een kinderfeestje, en bedrijfs- en familiefeestjes!

Blacklight midgetgolf, Escaperooms én binnen en buitenspeeltuin Morskieft: het ideale adres voor een dagje uit, een kinderfeestje, en bedrijfs- en familiefeestjes. Doordat Morskieft is voorzien van een binnenspeeltuin is het mogelijk om zelfs tijdens regen of winter bij ons je verjaardagsfeestje te vieren of gewoon met het gezin een dagje weg te gaan.

De speeltuin binnen en buiten zijn voorzien van schommels, wipwappen, draaimolens, klimtoestellen, glijbanen, springkussen, trampolines, familieschommels, botsauto’s en nog veel meer speelplezier. De binnenspeeltuin is voorzien van speciaal zand zodat uw kinderen een veilige ondergrond hebben om op te spelen en zich zowel in het zand kunnen vermaken.

Een nieuwe ervaring van midgetgolf beleven?

Kom dan bij de blacklight midgetgolf van Morskieft. Ze beschikken over 18 holes die door de blacklights worden aangelicht. Voor jong en oud is het een uitdaging om het balletje in zo weinig mogelijk slagen in de ‘hole’ te krijgen. Stap in de wondere wereld van de onderwaterwereld en in de jungle om je balletje te slaan.

Escaperooms

Heb jij alle escaperooms van de Morskieft al uitgevogeld? Ze hebben er namelijk 4! Ga de uitdaging aan en probeer te ontsnappen uit één van de 4 kamers. Ze beschikken over 3 kamers voor kinderen(8 t/m 14 jaar) en één kamer voor volwassenen.

Dus weer of geen weer, zomer of winter, bij ons kunnen uw kinderen altijd terecht voor volop speelplezier. Tevens beschikken wij over een ruim binnen en buiten terras en in ons restaurant kunt u gebruik maken van onze uitstekende keuken.

Categorieën