Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Twentsche Foodhal

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Twentsche Foodhal is de nieuwe foodbelevenis in de regio, waar je onvervalst lekker eet en drinkt. Op een oppervlak van 1000 m2 hebben enthousiaste ondernemers zeven verschillende keukens voor je ingericht waar je uit kan kiezen.

Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale producten, worden voor je neus bereid. En omdat het aanbod voortdurend veranderd, is elk bezoek telkens weer verrassend.

In de Oude Polaroidfabriek zit nu de Twentsche Foodhal! Gerechten uit alle windstreken op basis van eerlijke, lokale ingrediënten. Een ongedwongen setting waar je heerlijk kan kijken, kiezen en proeven. Als liefhebber van lekker eten en drinken kun je terecht voor lunch, borrel en diner. Je wordt telkens weer verrast door de wisselende menukaarten.

Voor het hele gezin De Twentsche Foodhal is een belevenis voor het hele gezin. De keukens bieden meer dan voldoende keuze voor kleine smulpapen. En vervelen is er niet bij: Er is speelgelegenheid binnen en buiten. En je kunt een bezoek aan de Twentsche Foodhal natuurlijk perfect combineren met één van de vele leuke activiteiten die op de Performance Factory of in de Enschedese binnenstad te vinden zijn.

Ook voor (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen kan je hier terecht! Een arrangement met vriendengroep of juist met familie? Ook hierbij helpen ze je graag met het samenstellen van het juiste arrangement.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Of bekijk de website twentschefoodhal.nl/

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 22:00
vrijdag 09:00 - 22:00
zaterdag 12:00 - 22:00
zondag 12:00 - 21:00

Lunch is op ma t/m wo te bestellen van 11:30 - 14:30 uur.
Op do en vr zijn vanaf 16:00 uur alle keukens geopend.
Op za en zo zijn alle keukens geopend volgens openingstijden.


contactinformatie

voorzieningen

Voorzieningen
  • Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.

Tip je vrienden

facebook twitter