Tapasrestaurant Solera

Wat begint als een late lunch, een tussendoortje of klein hapje, eindigt in een heerlijke avond met goed gezelschap, lekkere wijnen en tongstrelende hapjes. Welkom bij het zonnigste restaurant van Twente!

Tapas Solera staat voor heerlijk genieten in een vrolijke en kleurrijke omgeving. Kies uit meer dan 100 authentieke mediterrane gerechtjes en geniet van karakteristieke wijnen in een fraaie ambiance.

Feestje
Iets te vieren? Een gezellige borrel of bijzonder diner? Bij Tapas Solera Almelo beschikken we over een aparte bovenzaal die afgehuurd kan worden voor elke (zakelijke) bijeenkomst tot 60 personen. Feest of vergader op de meest centrale locatie in Almelo.

Workshop
Proef het zonnige zuiden met de heerlijke smaken van de authentieke mediterrane tapasgerechten tijdens de tapas workshop van Solera. Gezellig onder het genot van een drankje en samen met vrienden, collega’s, familie en kennissen ontdekt u niet alleen de historie van heerlijke tapasrecepten, u krijgt letterlijk een kijkje in de keuken.

Gedurende een twee uur durende kookworkshop bereidt u samen met uw groep diverse soorten tapas, maar ook sausje als aioli en marinades. De tapas chef-kok deelt zijn geheimen en begeleidt u in het toepassen van alle ingrediënten en de nodige weetjes.

Het resultaat wordt natuurlijk gezamenlijk genuttigd. Een informatieve en productieve middag / avond wordt zo gezellig afgesloten met onze eigen bereidde gerechten. Gezellig gedekte tafels, heerlijke wijnen, spannende gerechten, kortom; een uniek uitje!

De kosten zijn € 35,- p.p. bij een minimum aantal van 15 personen en inclusief workshopbegeleiding, benodigde materialen en ingrediënten. Exclusief consumpties.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Openingstijden

maandag 16:00 - 22:00
dinsdag 16:00 - 22:00
woensdag 16:00 - 22:00
donderdag 16:00 - 22:00
vrijdag 16:00 - 22:00
zaterdag 12:00 - 22:00
zondag 12:00 - 22:00

voorzieningen

Keuken
  • Spaans
  • Tapas
Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter