't Bakhoes

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

‘t Bakhoes lekker gewoon, gewoon lekker! En dat willen ze uitdragen, de twentse nuchterheid op een eerlijke manier geserveerd. Een heerlijke lunch of een eenvoudige snack, alles bereid met verse ingrediënten. Alle broodjes betrekken ze van Echte Bakker Hans van Benthem, het vlees van de slager en de groentes vers ingekocht!

't Bakhoes is gevestigd aan de Grotestraat 12 in het mooie Ootmarsum. Wij bieden een gevarieerde kaart, voor ieder wat wils, van een lekker broodje, heerlijke burger of plateservice. Ook voor een borreltafel kunt u bij 't Bakhoes terecht.

In een gezellige aangename sfeer kunt u bij 't Bakhoes van uw eten en drinken genieten of er voor kiezen de bestelling mee te nemen naar huis. Tevens kunnen wij een lunch op uw bedrijf verzorgen. Ook een versnapering tijdens een kinderfeestje behoort tot de mogelijkheden.

Zakelijk lunchen of (bedrijfs)catering Lunchen in de lunchroom, of afhalen, maar ook catering op locatie en het verzorgen van lekkere broodjes voor de zakelijke lunch in uw bedrijf! Alles wordt met de grootste zorg bereid en ze bezorgen de lunch of catering bij u op het bedrijf.

De lekkerste hapjes voor uw feest! 't Bakhoes verzorgt graag voor u de hapjes!

omschrijving
omschrijving

't Bakhoes is deelnemer Nette Toilette

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 20:00
woensdag 10:00 - 20:00
donderdag 10:00 - 20:00
vrijdag 10:00 - 20:00
zaterdag 10:00 - 20:00
zondag 10:00 - 20:00

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum

Tip je vrienden

facebook twitter