navigatie overslaan

Hotel 't Kruisselt

* * *

Hotel 't Kruisselt is voor velen een vertrouwd adres, waar kwaliteit al jaren voorop staat. Het hotel ligt in De Lutte, midden in de Twentse natuur, en biedt het hele jaar door verrassende arrangementen inclusief diners en fietsen voor een scherpe prijs.

De vele terugkerende gasten gebruiken regelmatig het woord 'gemoedelijk' als ze Hotel 't Kruisselt omschrijven, en dat is exact wat ze zijn!

Direct vanuit het hotel de natuur in! Het hotel ligt op het kruispunt van de allermooiste wandel-, fiets en autoroutes van Twente. De diverse routes kunt u gratis verkrijgen bij de receptie. Neem uw eigen fiets mee (gratis overdekte stalling) of maak gebruik van de hotelfietsen die het gehele verblijf voor u klaarstaan. Een e-bike huurt u voor 19,50 per dag. Bezoek het historische kasteel van Bad Bentheim, wandel door het betoverende Springendal en bewonder de mooiste kunst in Ootmarsum. Zoveel te doen en te ontdekken in Twente!

Een uitstekende prijs-kwaliteit! Geniet van een heerlijk ontspannen verblijf, geheel naar uw wensen. Gasten beoordelen Hotel 't Kruisselt met een 8,9 en komen regelmatig opnieuw genieten van de Twentse gastvrijheid. 's Ochtends een kakelvers ontbijt en elke avond een heerlijk 3-gangendiner in het sfeervolle restaurant. Lees een boek in de huiskamer, geniet van een drankje in de bar en laat u door de medewerkers informeren over de leukste uitjes in Twente. Ontspan in het overdekte zwembad met infraroodsauna of maak gratis gebruik van de Jeu de Boules baan. Golfers, ook beginnende, kunnen hun hart ophalen op de korte, maar uitdagende, 9 holes par 3 baan met officiële EGA D-status. De golfbaan is gelegen om het hotel.

Voor uitgebreide informatie of reservering belt u 0541-551567 of kijk op www.kruisselt.nl

Categorieën