Restaurant De Witte Hoeve

Het romantisch Engels ingerichte restaurant de Witte Hoeve ligt aan de voet van de Nutter Es tussen Vasse en Ootmarsum. Voorzien van ruim terras en zonnige serre biedt het plaats aan ongeveer tachtig gasten. Met uitzicht over de glooiende essen van het Twentse land kun je hier genieten van (h)eerlijke gerechten uit de Franse keuken die regionale bekendheid geniet.

De nadruk ligt vooral op de seizoen- en streekproducten zoals asperges en het wild. De Witte Hoeve serveert gerechten uit de streek met zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

Mini’s voor Maximaal genieten Recentelijk introduceerde de Witte Hoeve een nieuw concept naast de à la carte specialiteiten en menu’s. Een gezellige proeverij van kleine gerechtjes naar keuze voor de vaste prijs van € 32,50 p.p. Met ‘Mini’s voor Maximaal genieten’ ben je verzekerd van een gezellige culinaire avond.

3-gangen keuzemenu Al jaren een begrip voor de prijsbewuste gast. Een uitgebreide keuze uit verschillende 3-gangen menu’s voor slechts € 29,50 p.p.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 16:00 - 00:00
donderdag 16:00 - 00:00
vrijdag 16:00 - 00:00
zaterdag 16:00 - 00:00
zondag 16:00 - 00:00

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter