Hertme's Ambacht

Ontspannen genieten… Koken is een ambacht. Van verse ingrediënten een gerecht maken dat heerlijk smaakt, dat heeft vakmanschap nodig. En daar staat ’t Hertme’s Ambacht voor. Heerlijk dineren in een huiselijke omgeving.

Onze keuken is een verzameling van ruim 30 jaar ervaring in diverse horeca keukens. Een ruime keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Begeleid met heerlijke verse garnituren.

De keuken is het domein van Nick en Lereau. Samen goed voor meer dan 40 jaar ervaring in de verschillende horeca keukens. Samen kiezen ze voor een kaart waar vooral verse en heerlijke gerechten op staan.

Noem het een Nederlandse of een Franse keuken. Traditioneel of juist modern. Wij noemen het de keuken van ’t Hertme’s Ambacht. Op de kaart staan gerechten als wilde zalm en kalfszwezerik. Maar natuurlijk mogen traditionele lekkernijen als een rib-eye en spareribs niet ontbreken.

Heeft u een dieet of een allergie? We houden er graag rekening mee. Buiten de kaart om zijn we altijd in staat iets lekkers voor u te maken.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Of bekijk de website hertmesambacht.nl/

Openingstijden

maandag 16:00 - 00:00
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 16:00 - 00:00
vrijdag 16:00 - 00:00
zaterdag 11:00 - 00:00
zondag 10:00 - 00:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter