Pop-up restaurant Tante Leentje

Amsterdamse gezelligheid in Twente: Dat vind je bij pop-up restaurant Tante Leentje. Geheel ingericht met authentiek interieur; houten meubilair, smeedijzeren lampen en meer. Ervaar zelf het sfeertje en kom ook genieten van een heerlijk 4-gangen keuzemenu met elke avond live entertainment.

Tante Leentje krijgt in de maanden juli en augustus haar thuis in Hangar 10 op Vliegveld Twenthe. Alles wordt geheel ingericht volgens de RIVM richtlijnen. Met een restaurant met 100 zitplaatsen, geheel ingericht in typische Amsterdamse sferen en een grootst buitenterras belooft dit een echt avondje uit met ook nog eens live entertainment.

Mokums plankje

Bij Tante Leentje wordt een 4-gangen keuzemenu geserveerd a € 37,50 per persoon. Er is natuurlijk ook een heerlijke borrelkaart. Ga voor een origineel ‘Mokums plankje’ of ‘Harinkie happen’. Voor elk wat wils.

Reserveren

Je kan boeken via de website van www.tanteleentje.nu en aangeven hoe de samenstelling van je gezelschap is, zodat wij een gezellige tafel voor je kunnen reserveren. Met de immense ruimte en mogelijkheden op dit terrein, is het gelukt om het restaurant intiem en gezellig in te richten, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Tante Leente is iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend in juli en augustus van 18.00 uur tot 23.30 uur.

Of bekijk de website www.tanteleentje.nu/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 18:00 - 23:30
vrijdag 18:00 - 23:30
zaterdag 18:00 - 23:30
zondag 18:00 - 23:30

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter