Landhuishotel De Bloemenbeek

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek is door (inter)nationale reizigers gekozen tot tripadvisor's Travellers Choice® 2014 Winner: top 20- notering beste hotels van Nederland.

Landhuishotel De Bloemenbeek

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek ligt aan een kabbelende Bloemenbeek in het sterk glooiende Dinkeldal. De huidige Bloemenbeek is inmiddels bijna 50 jaren in het bezit van de hotelierfamilie Strikker. In twee generaties is de ruim 100 jaar oude voormalige boerderij met gelagkamer en herbergfunctie verbouwd tot een stijlvol en vermaard Landhuishotel. Ondanks deze voordurende vernieuwingen en renovaties op allerlei gebied straalt zij nadrukkelijk Twentse authenticiteit uit.

De Bloemenbeek is een warm en sfeervol boetiekachtig hotel met historie, stijl en internationale allure. Het hotel is prachtig gesitueerd op een eigen landgoed van ruim 5 hectare en beschikt over 57 kamers & suites. Het landgoed beschikt in de zomer over een tennisbaan en een bescheiden pitch & putt baan met 9 afslagmogelijkheden en 5 holes, uiteraard voorzien van hoogteverschillen, bunkers, en ecologische aangelegde waterhindernissen/poelen.

Michel van Riswijk is reeds 26 jaar (waarvan 21 jaar meesterkok) verbonden als chef de cuisine aan De Bloemenbeek. De bloemenbeek kent als basis de klassieke Frans-mediterrane keuken maar laat zich waar mogelijk vooral ook inspireren door het aanbod van ingrediënten uit het rijke Twentse land. Het resultaat is een verfijnde keuken met internationale faam en erkenning waar ook veel wordt gewerkt met kruiden uit eigen tuin en prachtig wild van de plaatselijke jacht. De toegewijde zwarte brigade zorgt naast een prettige en attente service voor verrassende wijnsuggesties bij de verfijnde gerechten.

Ontdek ook de warme ambiance van onze Spa en laat uw zintuigen prikkelen door het zuivere water van De Bloemenbeek. Onderga de persoonlijke zorg en aandacht en herstel de balans tussen lichaam en geest. Bloemenbeek's World of Wellness & Beauty biedt uitgebreide mogelijkheden voor u als individuele gast en kleinere gezelschappen. Daarnaast bieden sauna, stoombad, whirlpool en tepidarium alle mogelijkheden om de vermoeide spieren te ontspannen en de drukke werkzaamheden te vergeten.

Bron van inspiratie!

Brainstormen met een “buitengevoel” is de ideale manier om creativiteit en grenzeloos denken te stimuleren. Vergaderen in de “weide” sessies, aan teambuilding werken met outdooractiviteiten: hoog in de touwen, greenlanen door de landerijen, op avontuur in de bossen. De landelijk omgeving werkt inspirerend en verhelderend. De dagelijkse sleur wordt losgelaten en oplossingen lijken opeens voor de hand te liggen. Na afloop is er gelegenheid om te loungen in de lommerrijke tuin of te genieten van een diner in een van de stijlvolle private dining rooms. De wereld ligt door de perfecte bereikbaarheid via de A1 en de razendsnelle communicatie ook in Twente aan uw voeten.

Het Landhuishotel is perfect bereikbaar via de autosnelweg A1, afrit 34, De Lutte. De gasten kunnen kosteloos en veilig parkeren op eigen landgoed. De Bloemenbeek beschikt over een een heliportfaciliteit voor ca. 4 helikopters. Laat u vooral inspireren door het rijke landleven en de ongedwongen Twentse gastvrijheid!