navigatie overslaan

Sprakel eten & drinken

Bij Sprakel is bijna alles mogelijk, van heerlijk lunchen tot vergaderen. Veelzijdig en heerlijk eten!

Ontdek de veelzijdigheid van Sprakel in Lonneker, dat het traditionele idee van een café overstijgt. Je bent hier zeven dagen per week vanaf 9.00 uur van harte welkom voor een verrukkelijk en uitgebreid ontbijt, een smaakvolle lunch, een heerlijke brunch, en zelfs voor een sfeervol diner, Sprakeltjes of een gezellige borrel!

Geniet ook van de gastvrijheid bij Sprakel friet & zo, waar je ambachtelijke, verse friet kunt afhalen of kunt smullen van een huisgemaakte burger. In onze nieuwe ijssalon, Sprakel ijs & zo, kun je terecht voor een smaakvol ijsje of een verrukkelijke ijscoupe op ons terras. Dagelijks bereiden we vers ijs met melk van de lokale boer, wat zorgt voor ongeëvenaarde kwaliteit en smaak.

Maak je bezoek aan Sprakel compleet met een ontspannende wandeling door het schilderachtige Lonneker. Ervaar de unieke sfeer van Sprakel en voel je meteen thuis!

Sprakel anno 2023 is een "Grand (dorps) café" dat dagelijks vanaf 9.00 uur geopend is. Voel je welkom voor ontbijt, koffie, lunch, diner, of een gezellig café avondje met een goed glas bier en bitterballen of een fijn glas wijn.

Bij Sprakel kun je informeel je verjaardag of jubileum vieren in kleine kring. Reserveer een deel van ons café, de tuinkamer of een van de bovenkamers voor een diner of borrel.

Bij Ijs & zo in Sprakel geniet je van zelfgemaakt schepijs bereid met verse melk uit Lonneker. We scheppen diverse smaken in een bakje of overheerlijke coupe. Nuttig ons heerlijke ijs op het vernieuwde terras in hartje Lonneker @Sprakel. Op onze website zie je altijd de actuele smaken via onze 'live vitrine'.

Categorieën