Japans Restaurant TAO

Restaurant TAO bevindt zich op wandelafstand van het Centraal Station in Enschede. Je voelt je meteen thuis in het interieur in Japans-Oosterse stijl.

TAO Sushibar

Eten aan de Sushibar is een traktatie op zich zelf. Je kunt de sushi-chef aan het werk zien en met je eigen ogen aanschouwen hoe hij de verse sushi en sashimi klaarmaakt. Of je nu een nieuweling bent in de Japanse keuken of een echte sushi connaisseur, aan de sushibar zit je goed. TAO Tatami

In Restaurant TAO hebben we 3 Tatami "zitkuilen" waarop je kunt ervaren hoe het is om op een tatami te eten. Op tatami matten in Japan en in traditionele tatami kamers, zit en eet je op hetzelfde niveau. In Restaurant Tao is dit ook het geval, maar hebben we het voor jou makkelijk gemaakt door een "zitkuil" te creƫren. Hier heeft u dezelfde ervaring, maar u kunt hier ook uw benen kwijt. Hierdoor zit je ook nog comfortabel. Het is de bedoeling dat je je schoenen uitdoet, voor je de tatami betreedt om daarna te gaan eten. Wanneer je aan zo'n tatami zitkuil wil eten, dan wordt geadviseerd tijdig te reserveren.