Grill & Pannenkoek Le Pompidou

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat horeca en café's eerder moeten sluiten. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld afhalen/bezorgen.

Hier serveren ze een uitgebreide kaart met pannenkoek- en spiesspecialiteiten. De pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakken. Alle spiesen worden gebakken op een lavagrill waardoor een unieke smaak ontstaat.

Het restaurant is gevestigd in een oude boerderij uit 1475 aan de rand van Enschede en is gelegen in een bosrijke omgeving naast de kinderboerderij “De Wesseler”. Het restaurant is rolstoelvriendelijk en voorzien van een invalidentoilet. In de zomermaanden kan er op de twee terrassen heerlijk in het zonnetje gedineerd worden.

De kinderen kunnen zich goed vermaken in de speelhoek die voorzien is van spelcomputers, kleurplaten, speelgoed en knuffels of in de speeltuin van de kinderboerderij.

Zakelijk: Heb je een bespreking of vergadering? Voor een besloten gezelschap is er een aparte "opkamer" waar je in stijl kunt lunchen, vergaderen en/of eten. voor 4 tot 14 personen. Is de groep nog groter? Dan is er de mogelijkheid het restaurant als vergaderruimte te gebruiken.

Feesten en Partijen: De locatie leent zich uitermate geschikt voor verjaardagen, bruiloften en all-inclusive feesten met diverse buffetten.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Openingstijden

maandag 12:00 - 20:30
dinsdag 12:00 - 20:30
woensdag 12:00 - 20:30
donderdag 12:00 - 20:30
vrijdag 12:00 - 20:30
zaterdag 12:00 - 20:30
zondag 12:00 - 20:30

De keuken is tot 20:30uur open.
Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we in overleg de opening- en sluitingstijden aanpassen. Men dient hiervoor minimaal 1 dag van te voren aan te geven.


voorzieningen

Keuken
  • Grill
  • Pannenkoek
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter