Golfbaan Het Rijk van Sybrook

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom op deze mooie locatie aan de weg van Enschede naar Oldenzaal. Op Het Rijk van Sybrook kun je golfen, maar ook lunchen of dineren.

In het restaurant kun je genieten van een met zorg samengestelde weekschotel, waarbij de invloed van het seizoen zich zal doen gelden. Er wordt in de keuken volop gewerkt met dagverse en streekeigen producten. Tijdens het golfseizoen kun je tevens een keuze maken uit de maandkaart.

De medewerkers van het restaurant informeren je graag over het menu en andere specialiteiten van de chef-kok. Ook geven ze een passend wijnadvies.

Bij gunstige weersomstandigheden kun je eten op het terras. Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht over de baan. 's Avonds kun je soms zelfs reeën en fazanten zien.

Bij extreme weersomstandigheden kunnen de openingstijden wijzigen. Neem in geval van twijfel gerust contact met Het Rijk van Sybrook!

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Of bekijk de website www.golfenophetrijk.nl/golfbanen/golfbaan-sybrook/restaurant.html

Openingstijden

maandag 11:00 - 21:00
dinsdag 11:00 - 21:00
woensdag 11:00 - 21:00
donderdag 11:00 - 21:00
vrijdag 11:00 - 21:00
zaterdag 11:00 - 21:00
zondag 11:00 - 21:00

contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Nederlands
Ligging
  • Bij het bos
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter