navigatie overslaan

Café Coberco

Bij Café Coberco kun je lekker lang en uitgebreid eten en genieten. Maar je bent ook van harte welkom voor een borrel met een paar kleine gerechtjes erbij. Chef-kok Arjan en zijn brigade verrassen je graag met ongecompliceerde, eerlijke smaken die goed samengaan met een heerlijk glas wijn, een glas bier of een alcoholvrij alternatief.

Ze koken zo veel mogelijk met lokale ingrediënten van het seizoen, daarom wisselen de lunch- en dinerkaart ook continu. Zo is elke keer een verrassing! Bekijk nu de twee menukaarten.

In de voormalige Melkhal vind je Café Coberco. Het pand is karakteristiek, urban en industrieel. Een prachtig canvas voor een nieuw horecaconcept. Harald Droste zag de potentie en samen met Arjan is hij nu trotse eigenaar van Café Coberco. Overal is over nagedacht. Zelfs de naam linkt naar het verleden, want ooit huisde zuivelcoöperatie Coberco in de Melkhal.

De inrichting is tweedehands, van de indrukwekkende designerlamp van Piet Hein Eek tot aan de houten stoelen. Behalve de keuken, daar werden geen concessies op gedaan. Naast Drostes Herberg had Harald een droom: een no-nonsense restaurant waar het draait om goed eten. Zonder poespas. Bij Coberco vind je geen groot en klein bestek, of Cola uit een flesje. Nee, hier draait het om écht eten. Vers, lokaal en goed. Met wijn uit het vat en zelfgemaakte frisdrank.

Harald geniet van de energie van zijn gasten. Hier draait het om blije gasten die zorgen voor de juiste sfeer. Een nieuwe generatie die op zoek is naar de echte keuken. Mensen die waarde hechten aan zelfgemaakte mayonaise. Alles in combinatie met de bekende Twentse nuchterheid. Goed eten, geen gezeur. Toekomstplannen zijn er ook. Zo ziet Harald een vending machine voor zich, waaruit je elke week de lekkerste (pure) producten haalt. En natuurlijk het hippe Urban Hotel Moloko, dat binnenkort opent in het pand naast Coberco.