Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Twentse Bierbrouwerij & Proeflokaal

Van harte welkom bij het Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal, de huiskamer van de Twentse Bierbrouwerij. Laagdrempelig, met heerlijk eten en bovenal prachtige bieren tegen een sympathieke prijs.

Ook voor een rondleiding of leuk arrangement kunt u terecht bij het Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal. Voor ieder feest of evenement beschikken wij over een passende ruimte op een unieke locatie: het monumentale fabriekscomplex van Hazemeijer Hengelo.

De brouwerij is op afspraak (vanaf 10 personen) te bezichtigen en een proeverij behoort ook tot de mogelijkheden. Het Proeflokaal naast de brouwerij is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij vanaf 11.00 uur 's ochtends geopend voor een heerlijke lunch. Op woensdag tot en met zondag zijn wij ook geopend voor het diner!

Het Proeflokaal is door het college van B&W aangewezen als vaste locatie voor het voltrekken van huwelijken. Bruidsparen kunnen elkaar het ja-woord geven in een unieke industriële omgeving.

(Zaterdag en zondag geopend vanaf 15.00 uur)

Of bekijk de website www.twentsebierbrouwerijproeflokaal.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 11:00 - 21:30
woensdag 11:00 - 21:30
donderdag 11:00 - 21:30
vrijdag 11:00 - 21:30
zaterdag 15:00 - 21:30
zondag 15:00 - 21:00

De sluitingstijd betreft de sluitingstijd van de keuken.


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • In de stad

Tip je vrienden

facebook twitter