1. Doe-tips

  De 4 leukste restaurants in Borne, Hertme en Zenderen. Laat je verrassen.

  Gemeente Borne ligt in het hart van Twente, waardoor je de mooiste plekjes eenvoudig kunt bereiken. Een beschermd dorpsgezicht, een gezellig en compact winkelcentrum en een veelzijdig buitengebied. Genoeg te ontdekken tijdens een dagje uit dus. Je hoeft niet lang te zoeken naar eetcafés of restaurants om je culinair te laten verwennen. Neem je tijd om te genieten van het gevarieerde aanbod.

 2. Restaurant Dorset

  Restaurant Dorset is gevestigd in een klassieke villa, ooit het gemeentehuis van Borne. In de keuken wordt alleen gewerkt met de beste ingrediënten, alles vers. Liefst van lokale en regionale leveranciers. Willem is creatief met allerlei groenten, waardoor wat op tafel komt niet alleen superlekker is maar ook gezond “en dat valt echt niet alleen in de smaak bij vegetariërs, merken we”. Als de ingrediënten goed zijn, en er wordt met toewijding gekookt, dan zijn de gerechtjes vanzelf ook aantrekkelijk op het bord.

 3. Restaurant Het Seminar

  Het Seminar; luxe dineren op een unieke locatie. In dit sfeervolle restaurant wordt je meegenomen op een culinaire ontdekkingsreis door Seminar's eigen producten. Proef de puurheid van alle verse ingrediënten die zij zelf verbouwen. Het Seminar werkt dan ook met het aanbod van de dag dat de natuur te bieden heeft. Dit vergt veel creativiteit van de koks, maar levert wel de meest bijzondere combinaties op. Dit beleef je alleen bij Het Seminar!

 4. Hotel & Restaurant Jachtlust

  Hartelijk welkom bij Hotel & Restaurant Jachtlust! Geniet hier van het mooie buitenleven, van de centrale ligging, van de rust van Twente, van de fijne keuken en van de echte Twentse gastvrijheid. Neem plaats in de Serre of op het zonovergoten terras. Proef een van de 14 biersoorten of een goed glas wijn. Maak een keuze uit onze menukaart en geniet van de ongedwongen sfeer. De kinderen hoeven zich niet te vervelen, zij kunnen zich uitleven in de speeltuin. Jachtlust verwelkomt je graag!

 5. Restaurant De Kapel

  Samen genieten van eten, drinken en gezelligheid. Dat is waar het om draait in De Kapel. Op deze unieke locatie kun je genieten van diverse sharing gerechten. Stel je eigen menu samen of laat je verrassen door onze koks. Vanuit de open keuken, die zich in het midden van het restaurant bevindt, creëren zij moderne gerechten op hoog niveau. Koude gerechten, warme gerechten en zelfs desserts. Sharing dinner is het helemaal.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Dwars door Twente

  Dwars door Twente – Roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

 2. Route-tips

  Donder, duivel en bliksem; beleef de Sagenland autoroute

 3. Doe-tips

  Speeltijd. Met deze uitjes krijg je zelfs je tieners van de bank af!

 4. Doe-tips

  Relaxtijd: Neem wat tijd voor jezelf en geniet van al het moois van Twente!

Tip je vrienden

facebook twitter