1. 0/3
  '

  Doe-tips

  Fijne restaurants en gezellige eetcafés in Haaksbergen

  Lekker actief bezig zijn, uitwaaien of genieten van de rust. De geweldige natuur, het vriendelijke dorpscentrum en de vele faciliteiten in Haaksbergen bieden je legio mogelijkheden. Ook culinair is het heerlijk toeven in Haaksbergen. Fijne restaurants en gezellige eetcafés met uiteenlopende keukens van Hollands, Frans tot Grieks. Schuif aan en laat het je smaken in Haaksbergen natuurlijk!

 2. 3/3

  3.

  De Blanckenborgh

  Laat alle clichés varen t.a.v. de naam en het statige pand. De Blanckenborgh moet je beleven en ervaren. Het eten, de met zorg uitgekozen wijnen en natuurlijk het enthousiaste personeel. De informele- en persoonlijke gastvrijheid maken ieder bezoek tot een onvergetelijke ervaring. De Blanckenborgh verheugt zich er dan ook op om jou als onze gast te mogen verwelkomen.

 3. 2/3

  2.

  't Notarishoes

  Restaurant Notarishoes is gelegen in het centrum van Haaksbergen. Je kunt hier terecht voor een gezellig diner met je partner, vrienden en/of familie, maar ook voor een zakendiner ben je hier aan het juiste adres. Kom gezellig in de voorkamer dineren of in de ruimtelijke serre. Vooraf of na het diner geniet je van een drankje aan de sfeervolle bar.

 4. 1/3

  1.

  Steakhouse Buffalo Bill

  Buffalo Bill is hét Steakhouse in Haaksbergen, liggend aan de rand van het mooie park Groot Scholtenhagen. Hier kun je na een dag hard buffelen, heerlijk vertoeven en genieten van steaks, drinks en ice-creams! In de zomermaanden ook een gezellig terras! De Amerikaanse stijl, persoonlijke en spontane bediening zullen je een onvergetelijke en gezellige avond bezorgen.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Maak van je meivakantie in Twente een feest met deze leuke activiteiten.

  Geschreven door Dorien
 2. Doe-tips

  Lente in Twente! Trek er samen op uit met de leukste familie-uitjes.

  Geschreven door Yvette
 3. Twents en te gek

  Grazendsnel internet in Losser dankzij Twentse Wi-Fi koeien (1 april)

 4. Slaaptijd!

  In luxe slapen tussen Koude Oorlog bunkers; Campground Twente

Tip je vrienden

facebook twitter