navigatie overslaan

Toprestaurants

In Twente weten we nog wat genieten is. Niet voor niets wordt onze streek wel de culinaire schatkamer van Nederland genoemd. Zo. Die zit. Deze toprestaurants zijn allemaal anders, maar met één belangrijk extra ingrediënt in de keuken en in de bediening: echte passie voor het vak. Voor onze witte en zwarte brigades is maar één kwaliteit goed genoeg. De beste!

Aanschuiven bij de top

De restaurants van Twente Culinair zijn zo gevarieerd als de streek zelf. De passie van de koks en de typisch Twentse gastvrijheid worden niet alleen door jou gewaardeerd. Onze restaurants gooien ook hoge ogen bij de kenners van Michelin, Gault-Millau en Lekker. Drie van hen zijn zelfs bekroond met een Michelinster. Eten bij Twente Culinair is dus aanschuiven bij de top. Proef Twente op hoog niveau! Allemaal anders, maar met één belangrijk extra ingrediënt in de keuken en in de bediening: echte passie voor het vak. Voor onze witte en zwarte brigades is maar één kwaliteit goed genoeg. De beste! Tegenwoordig werken veel restaurants met zorgvuldig uitgekozen streekproducten. In Twente vind je een groot aanbod van de lekkerste regionale streekproducten. Van Twents oerrundvlees tot biologisch geproduceerde mozzarella uit Denekamp. Van heerlijke wijnen gemaakt van de sappige Twentse druiven, tot wit gouden asperges uit Bentelo. Loopt jou ook al het water in de mond bij alleen de gedachten? In de restaurants is gastvrijheid geen kunstje, maar natuurtalent. We vinden het fijn dat u er bent, want ook al pochen we nooit: we zijn maar wat trots op onze streek en hebben er oprecht plezier in om alles wat het leven mooi maakt met onze gasten te delen. Wees welkom!