Restaurant Het Seminar & De Kapel

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Lekker zitten aan de ruime bar, de hoge tafels of op de royale bank. U kunt bij ons terecht voor een gezellige borrel of een bittergarnituur. Ook kunt u kiezen voor een avondvullend "tour culinair" met diverse gerechtjes. Gedurende de avond informeel geserveerd.

PROEF EN GENIET!

Dat is de leus van restaurant Het Seminar! Een warme ambiance in een rustige omgeving. Na een welgemeend en hartelijk ontvangst kunt u in de serre* bij de haard genieten van uw aperitief. Na het diner kunt u hier heerlijk "nazitten" met een kop koffie en bijvoorbeeld een cognacje.

  • De serre (vooraf) exclusief te reserveren voor uw gezelschap, voor zowel lunch als diner, presentatie of een vergadering.

En wilt u niet meer zelf rijden maar ook kunnen genieten van wijn en spijs? Klik dan hier voor uw all in arrangement in combinatie met TAXI CULINAIR: uw onbezorgde culinaire avondje uit

Restaurant De Kapel

Op de eerste verdieping van Het Seminar hebben wij sinds december 2018 een nieuw concept gerealiseerd: De Kapel. De Kapel is een sharing restaurant waar samen genieten van kleinere, luxe gerechtjes voorop staat! Stel je eigen menu samen of laat je verrassen met het chef’s menu. Koude gerechten, warme gerechten, hapjes en zelfs desserts, wat is er leuker dan dit te kunnen delen met elkaar.
Meer info over Restaurant De Kapel

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos

Tip je vrienden

facebook twitter