****

De Swarte Ruijter

Middenin de bossen, op slenterafstand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, ligt restaurant en hotel De Swarte Ruijter.

Over De Swarte Ruijter

De rietgedekte villa uit de jaren dertig van de vorige eeuw geldt als één van de mooiste plekjes op de Holterberg. De statige uitstraling wordt binnen vertaald in een verrassend design waar het prettig tafelen is. Openslaande deuren leiden naar de riante buitenterrassen rondom dit voormalige theehuis.

De Swarte Ruijter is een luxe hotel met tien bijzonder gelegen suites, waar u tot rust komt en culinair op niveau geniet. Vanuit uw suite loopt u direct het bos in. Er zijn volop fiets- en wandelpaden, met ondermeer aansluiting op het Pieterpad. De uitgestrektheid van de Holterberg geeft u het gevoel nog echt middenin de natuur te zijn. Elk seizoen kent zijn eigen charmes, van de prachtige vergezichten in de winter tot de intens paarse heidevelden in de zomer.

Ook voor besloten diners, feesten of vergaderingen is De Swarte Ruijter het juiste adres.

In het restaurant wordt door chef-kok Erik de Mönnink gekookt met pure, streekgebonden producten en kruiden uit eigen kruidentuin. De menukaart wisselt regelmatig en biedt bij het seizoen passende gerechten.

Er is een gezellige bar en leestafel. Bij mooi weer worden de tafels gedekt op het terras met uitzicht op de Holterberg.

De Swarte Ruijter is tevens de perfecte plek voor uw besloten diner, feest of vergadering.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Of bekijk de website www.swarteruijter.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet

Tip je vrienden

facebook twitter