navigatie overslaan

Dorset

Ken je dat? Dat het allemaal klopt? Dat het eten fantastisch is, de wijn er perfect bij past, je alle aandacht krijg en optimaal kan genieten van je gezelschap? Dat is voorbeeld van genieten op z'n Dorsets.

Hartje centrum, misschien wel in het mooiste monumentale pand van Borne, vind je Dorset. Een Michelin restaurant in trendy, intieme sfeer. Een klassieke keuken met internationale invloeden en voornamelijk met ingrediënten van lokale leveranciers.

Willem Dankers en zijn brigade koken met oog en aandacht voor seizoenen, details en culinaire trends, maar vooral voor jou. Er zijn veel mogelijkheden: van een besloten diner voor twee in de torenkamer tot en met een bruiloft/feest/receptie voor 250 personen.

Niet te vergeten: altijd al eens zelf willen koken bij Dorset? Dat kan! Onder leiding van Willem kook je met de mooiste ingrediënten in een professionele keuken. Je gaat naar huis met een goed gevulde maag, boordevol inspiratie en met meer dan genoeg praktische tips. Koken met Willem kan met jouw kookclub. Met vrienden. Met familie. Kan allemaal! Leuk, gewoon een keer proberen.

Categorieën