Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Dorset

Ken je dat? Dat het allemaal klopt? Dat het eten fantastisch is, de wijn er perfect bij past, je alle aandacht krijg en optimaal kan genieten van je gezelschap? Dat is voorbeeld van genieten op z'n Dorsets.

Hartje centrum, misschien wel in het mooiste monumentale pand van Borne, vindt je Dorset. Een Michelin restraunt in trendy, intieme sfeer. Een klassieke keuken met internationale invloeden en voornamelijk met ingrediënten van lokale leveraniers.

Willem Dankers en zijn bridgade koken met oog en aanfacht voor seizoenen, details en culinaire trends, maar vooral voor jou. Er zijn veel mogelijkheden: van een besloten diner voor twee in de torenkamer tot en met een bruiloft/feest/receptie voor 250 personen.

Niet te vergeten: altijd al eens zelf willen koken bij Dorset? Dat kan! Onder leiding van Willem kook je met de mooiste ingrediënten in een professionele keuken. Je gaat naar huis met een goed gevulde maag, boordevol inspiratie en met meer dan genoeg praktische tips. Koken met Willem kan met je kookclub. Met vrienden. Met familie. Kan allemaal! Leuk, gewoon een keer proberen.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Of bekijk de website www.dorset.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 18:00 - 23:00
donderdag 18:00 - 23:00
vrijdag 18:00 - 23:00
zaterdag 18:00 - 23:00
zondag gesloten

Maandags diner op aanvraag
Dinsdags diner op aanvraag
Zondags diner op aanvraag
Dagelijks lunch op aanvraag vanaf 10 personen


contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten
  • Terras
Toegankelijkheid
  • Er is een trap aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter