navigatie overslaan

Restaurant Joann

Het restaurant is gevestigd in een stijlvol en karakteristiek pand vlakbij het centrum van Enschede. Je bezoek staat voor een totaalbeleving: in een moderne maar huiselijke sfeer laten ze je genieten van internationale, eigentijdse en regelmatig wisselende gerechten. Je kunt daarbij kiezen uit een gevarieerde selectie aan wijnen.

Vanuit het restaurant kijk je mee in de open keuken terwijl het team er op een persoonlijke manier voor zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt. Op een ontspannen en frisse wijze bieden zij een complete avond uit.

Sfeer
Het gevoel van thuiskomen op een gastronomische manier is kenmerkend voor de stijl. Bij binnenkomst word je door het team volledig ontzien. Niet alleen de persoonlijke aandacht van de medewerkers maar ook het bijzondere interieur: een eigentijds ontwerp waarbij de karakteristieke elementen van het oude, monumentale pand behouden zijn, zullen je verrassen.

Menu
De seizoenen, het aanbod en de beste producten bepalen de selectie. Het menu, één van de gerechten of het verrassende wijnaanbod kan zowel dagelijks, wekelijks als maandelijks wisselen. Kenmerkend voor de keuken zijn pure smaken, eenvoud en kwaliteit. Joann biedt steeds één menu waarbinnen een variatie mogelijk is van 4 tot 7 gangen. Kies je aantal gerechten of ga voor een bijzondere belevenis met ‘Menu Joann’. Dit menu zorgt ervoor dat gasten geen keuze hoeven te maken! Aperitief, wijn, water en koffie of thee servies zijn hierbij inbegrepen. De wijnen zijn zorgvuldig uitgekozen voor een harmonieus samenspel. De kaaswagen met een seizoen geselecteerde keuze verrijkt de ervaring: een garantie voor een onvergetelijke culinaire avond.

Zakelijk
Op de eerste verdieping van het pand bevindt zich een ruime, moderne zaal. Deze huiselijke en inspirerende ruimte leent zich uitermate goed voor het houden van zakelijke besprekingen, presentaties of andere bijeenkomsten. De zaal is voorzien van uiterst moderne apparatuur waardoor hij voor verschillende doeleinden geschikt is. Bespreek je wensen met het restaurant, zodat zij een voorstel op maat kunnen maken.

Categorieën