navigatie overslaan

Restaurant de Oude Apotheek

In de sfeervolle ambiance van het restaurant geniet u van gerechten uit de Franse, Nederlandse en Italiaanse keuken (o.a. zelfgemaakte pasta’s). Er is een uitgebreide lunch- en avondkaart.

openingstijden

Woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

In de voormalige apotheek van Losser, Het Teylershuis (1672), zit sinds 1998 restaurant De Oude Apotheek. In de sfeervolle ambiance van het restaurant geniet u van gerechten uit de Franse, Nederlandse en Italiaanse keuken (o.a. zelfgemaakte pasta’s). Er is een uitgebreide lunch- en avondkaart. De gerechten zijn ongecompliceerd en worden ambachtelijk bereid, zoals verwacht mag worden van een bij Eurotoque's aangesloten restaurant.

De kaart biedt u een uitgebreid scala aan gerechten, en natuurlijk zijn er in de seizoenen diverse specialiteiten. Denkt u maar aan de asperges in het voorjaar, vanaf juli de mosselen en in de winter het wild.

Ook worden er wining and dining evenings georganiseerd. Dit zijn avonden waar wijn en spijs centraal staan met telkens een ander thema.

Naast de menukaart serveren ze een 4-5 of 6 gangen verrassingsmenu, met eventueel een wijnarrangement.Ook het "Eurotoque's" keuzemenu is erg in trek en zeer gevarieerd.

De locatie is rolstoel wat minder toegankelijk, om bij het toilet te komen moet men twee traptreden op. Er is plaats voor ongeveer 52 gasten in het restaurant, maar voor een feestje is er plaats voor ongeveer 80 gasten.

Categorieën