navigatie overslaan

Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink

* * * *

De sfeer van toen, met de kwaliteit van nu. Die combinatie maakt ons Tuindorphotel en restaurant ’t Lansink zo uniek. In het voormalige theehuis uit 1916 komt het beste van alle tijden bij elkaar.

In ons restaurant (bekroond met 1 Michelinster en op plek 65 in de Lekker500) wordt u heerlijk in de watten gelegd. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn brigade maken met de beste producten uit de streek eigentijdse culinaire verrassingen om heerlijk ontspannen van te genieten (lunch en diner).

Heerlijk ontspannen overnachten? Dat kan in één van onze 25 hotelkamers. Ook die ademen de sfeer van toen, gecombineerd met eigentijds comfort als heerlijke boxspringbedden, modern sanitair en flatscreen tv. Voor bijeenkomsten, zakelijk en privé, kunt u terecht in onze vijf zalen, die elk een eigen uitstraling hebben. ’t Lansink is ook officieel erkend als Huis der Gemeente. Bruidsparen kunnen elkaar bij ons het ja-woord geven en daarna op maat het huwelijksfeest vieren: van intiem dinertje tot bruisende party. Na afloop is het romantisch overnachten in de moderne bruidssuite met open haard, bubbelbad en rond bed. Zo wordt het echt een dag om nooit te vergeten!

Naast uw vergadering biedt Hofleverancier ’t Lansink diverse mogelijkheden voor (teambuilding) activiteiten, om uw bijeenkomst net wat extra afwisseling te geven. Zij brengen u graag in contact met gespecialiseerde organisatie bureaus voor uw teambuilding activiteiten rondom Hotel & Restaurant 't Lansink en/of het Tuindorp. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een wandeling met gids door het historische Tuindorp. Uw gasten krijgen de mooiste plekken te zien in deze monumentale wijk.

Ter afsluiting van uw bijeenkomst past natuurlijk een afsluitende borrel en/of een diner in Restaurant 't Lansink. Wenst u enige beslotenheid? Dan bieden zij u diverse mogelijkheden voor private dining.

Categorieën