navigatie overslaan

Wijngaard Hof van Twente

Wijngaard Hof van Twente is gelegen in Bentelo. Ontdek hier het wijnmaakproces en proef de heerlijke wijnen, die geregeld internationale prijzen winnen.

Met een totaaloppervlakte van 5.5 hectare, verdeeld over drie locaties, biedt Wijngaard Hof van Twente vanuit het Twentse landschap exclusieve kwaliteitswijn. Een unieke bodemsamenstelling, uitgekiende bemesting, een sterke productie beperking en geslaagde kruisingen vormen de basis voor onze kwalitatief hoogstaande wijn.

De eerste 7.500 druivenstokken gingen in 2000 de grond in, waarna enige tijd later de wijnkelder, wijnmakerij en het proeflokaal zijn gebouwd. De wijnen van Wijngaard Hof van Twente worden regelmatig bekroond met internationale prijzen.

Door de eigenaren wordt er graag informatie verstrekt over wijnbouw in Nederland. De mogelijkheid is er om de wijngaard en het wijnmaakproces te bekijken, om daarna een aantal wijnen te proeven in combinatie met stokbrood, kruidenboter en olijven. Informeer ook eens naar de verschillende arrangementen, uniek voor groepen!

Categorieën