navigatie overslaan

De Koel'nbekke

Bij de Koel'nbekke kun je het gehele jaar door deelnemen aan een workshops in de workshopschuur, maar je kunt er ook koe knuffelen. Ook leuk om hier je kinderfeestje te vieren!

Vier je kinderfeestje, wees creatief of knuffel een koe bij de Koel'nbekke in Geesteren!

Groendecoratie & Kinderfeestjes

Bij de Koel'nbekke kun je het gehele jaar door deelnemen aan een workshop Groendecoratie in de Workshopschuur. Een gezellige morgen, middag of avond vullen met het maken van een prachtig bloemstuk van decoratiematerialen, gaas, mos en bloemen. Voor dat je begint met de workshop wordt je ontvangen op De Deel met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Daarna ga je in de Hobbyruimte je eigen bloemstuk maken. Je eigen gemaakte bloemstuk gaat na afloop mee naar huis om vervolgens een prachtige plek in jouw huis te krijgen.

In de Boerenwinkel zijn prachtige sieraden, eigen gemaakte jams en chutneys, leuke (koe)cadeautjes, zeepjes, geurzakjes, kaarsjes, bloemstukken en allerlei hebbedingetjes te verkrijgen. Bloemstukken zijn ook op bestelling verkrijgbaar.

Een stoer kinderfeestje geven?

Dat kan bij de Koel'nbekke! Wat dacht je van je eigen sloopfeestje waarbij je oude radio's en tv's demonteert! Of ga je liever op zoek naar de schat? Met een metaaldetector ga je op ontdekking uit... Voor de meiden is er een speciale workshop sieraden maken. Je maakt een mooie ketting en een armband van glaskralen. Als je een echte crea-bea bent kun je ook kiezen voor een Decopatch kinderfeestje. Met kleine gekleurde stukjes papier beplak je een hartdoosje of een dierfiguur. Tevens kan er een bloemstukje gemaakt worden of een nestkastje voor de vogels. En wat dacht je van een stoer koetouw en je eigen boter maken tijdens een kinderfeestje op de Boerderij? Na afloop eten we een patatje met frikandel, pannenkoek of Hollandse wafel.

Koe knuffelen

Bij de Koel’nbekke wordt het boerenland beleefd! Op een educatieve wijze maken jong en oud kennis met de melkkoeien van de familie Spalink. Deze divers gekleurde koeien van het ‘Fleckvieh’ ras hebben een goede aanleg voor vlees- en melkproductie maar hebben bovenal een zeer rustig karakter. Dit maakt de dieren erg knuffelbaar, wat je zult merken tijdens één van de Boerderijworkshops. Na een korte bedrijfspresentatie op De Deel ga je gekleed in overall en laarzen de koeienstal in. We lopen langs de kalfjes en de koeien en er wordt van alles verteld over de boerderij en haar bewoners. Ook mag je de kleinste kalfjes melk geven en aaien in het stro. De koeien zijn inmiddels ook nieuwsgierig geworden… Je mag ze aanraken, aaien en knuffelen.

Leer 'koe'municeren met dit grote trouwe dier. Na afloop geniet je na op De Deel van je boerderij- ervaring onder het genot van een hapje en een drankje. Diverse arrangementen zijn mogelijk met bijvoorbeeld koe naschilderen in de wei, decopatch koe of oud hollandse spelen.

High Tea, Boerenlunch en Boerenpicknick

Een high tea met eigen gemaakte zoete en hartige lekkernijen of een Boerenlunch op onze gezellige Deel. Ook kun je van onze Boerenpicknick genieten aan de picknicktafel of in de wei bij de koeien!

De Deel wordt tevens verhuurd als vergaderruimte. Vergaderen op onze boerderij, een inspirerende vergader locatie!

Graag tot ziens bij De Koel'nbekke! Dinie & Eline Spalink Koelenbeekweg 13, 7678 TP Geesteren (OV)

Reserveren

  • Email: koelnbekke@hotmail.com
  • Telefoon Dinie: 0546681761 of 0630207079(Workshops Groendecoratie & Kinderfeestjes)
  • Telefoon Eline: 06 45 49 77 05 (Koe knuffelen)
  • Openingstijden

    Workshops Groendecoratie en kinderfeestjes zijn van maandag t/m zaterdag; 's ochtends en 's middags. Op basis van reservering. Koe knuffelen wordt georganiseerd op maandag t/m zaterdag 's middags. Ook op basis van reservering.

Openingstijden Boerenwinkel

Maandag t/m zaterdag op afspraak.

Facebook: Facebook.com/De Koel'nbekke Workshops en Facebook.com/De Koel'nbekke Koe knuffelen Website: www.koelnbekke.nl

Categorieën