De Wijnmakers

Duurzaamheid, innovatie en kwaliteit. Op deze 3 pijlers worden de druiven onderhouden in de wijngaard. Op deze 3 pijlers worden de druiven onderhouden in de wijngaard. Wij maken gebruik van veelal nieuwe technieken en middelen om de druivenstokken gezond te houden en te bemesten.

Wijngaard

Wijngaard Bi'j de Regge - Wij maken gebruik van veelal nieuwe technieken en middelen om de druivenstokken gezond te houden en te bemesten. De basis van de wijngaard is de bodem, wij investeren veel in de gezondheid van de bodem. Groenbemesters in de paden zorgen ervoor dat de juiste insecten aangetrokken worden, en dat essentiƫle stoffen als bijvoorbeeld stikstof uit de lucht wordt gebonden. Deze stoffen komen na het maaien van de groenbemester vrij en komen beschikbaar voor de planten. Onder de stokken wordt Bokashi gestrooid om onkruiden tegen te gaan en om de bodem te voeden. De druivenrassen die wij gebruiken in de wijngaard zijn rassen die minder gevoelig zijn voor ziektes. Rassen als Solaris en Regent, maar ook Cabernet Blanc, Cabernet Cortis en Pinot Gris.

Door de wijngaard open en luchtig te houden krijgen de ziektes en schimmels geen kans om zich te ontwikkelen. Een uitgekiende bemesting van het blad zorgt ervoor dat de plant sterk en gezond blijft om goede rijpe druiven te kunnen oogsten. Rijpe druiven zijn essentieel voor de goede kwaliteit wijn.

Wijnproeverij

De Wijnmakers organiseren iedere zondag een proeverij en rondleiding in eigen wijngaard en wijnmakerij. Reserveer alvast je proeverij!. Ook is de wijnwinkel iedere zondag geopend.

Webshop

Bekijk de webshop en ontdek onze mooie wijnen. Of geef een leuke cadeaubon kado.

Of bekijk de website www.dewijnmakers.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag 12:00 - 17:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter