navigatie overslaan

IJsboerderij Oans

Ambachtelijk boerenroomijs, met natuurlijke ingrediënten. Proef de pure vol en romige smaak van echt boerenijs bij IJsboerderij Oans.

Verse volle melk, verse slagroom en verse vruchten; daarmee maken ze bij Ôans het lekkerste ijs. Dit begint bij hun eigen koeien. Door ze goed te verzorgen, produceren ze de beste melk. Met deze romige melk wordt op ambachtelijke wijze en vol passie heerlijk ijs gemaakt. Een puur en eerlijk product. Kleurstoffen of conserveringsmiddelen zijn in dit bedrijf niet te vinden.

Wereldberoemd in de regio

Het veebedrijf en de vroegere varkenshouderij is al vele generaties in het bezit van de familie Klaasses, een echte Dijkerhoekse familie. Met de komst van Wilma, kwam er een deskundige op het gebied van levensmiddelentechnologie in de familie. Na zes jaar werkervaring opgedaan te hebben in de ijsfabriek van Ola, deed de kans zich voor om zelf aan de slag te gaan als ijsmaker. Een droom die uitkwam. Met de melk van de boerderij en voldoende ruimte op het erf ging Wilma in 1999 aan de slag.

Na veel proeven en uitproberen werd het ijs van Ôans wereldberoemd in de regio. Restaurants, ijssalons, campings, rustpunten en natuurlijk particulieren genieten van dit ambachtelijke ijs. De uitbreiding in 2009 was dan ook noodzakelijk om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Door de nieuwbouw, grotere machines en meer opslag kon Ôans zich ontwikkelen tot het ijsbedrijf dat er nu staat.

IJskar huren

Proef de pure vol en romige smaak van echt boerenijs bij IJsboerderij Oans. Overheerlijk roomijs in heel veel smaken. Verkrijgbaar in bekertjes, literbakken, 2,5- en 5 literbakken en ijstaarten. Er is keuze uit minimaal 200 verschillende smaken ijs, afgestemd op het seizoen. Boerenroomijs met verse room, boerenyoghurtijs met verse yoghurt en boerenkwarkijs met verse kwark in diverse smaken. Daarnaast is er lactose-, suiker- en glutenvrij ijs. Naast al onze ijssoorten beschikt IJsboerderij Oans over een uitgebreid assortiment aan ijstaarten.

Het beroemde ijs van Oans wordt geserveerd bij veel verschillende restaurants, maar ook op evenementen. Hiervoor is de ijskar een perfect middel en het ziet er nog eens leuk uit ook! De ijskarren zijn te huren voor bijvoorbeeld verjaardagsfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, schoolfeesten en kinderpartijtjes. Kijk voor de mogelijkheden en meer informatie op de website. Nergens smaakt het ijs zo lekker als op de boerderij!

Categorieën