navigatie overslaan

Streekmarkt Twente

De populariteit van lokale en ambachtelijke producten blijft groeien en steeds meer mensen zoeken naar manieren om deze producten te ontdekken. Een voorbeeld van zo'n markt is de Streekmarkt Twente in Delden.

Hier staan producenten met authentieke, pure en eerlijk producten die met veel kennis en ervaring zijn gemaakt. Op de markt kun je deze producten niet alleen zien en voelen, maar ook ruiken en proeven. Terwijl ze het verhaal achter elk product horen van de producenten zelf.

De Streekmarkt Twente begon in 2009 als initiatief van een aantal enthousiaste producenten en belangstellenden die samen de stichting Streekmarkt Twente oprichtten. Het aanbod begon met groente, fruit, vlees, vis, brood en zuivel. Maar sindsdien sterk uitgebreid.

Door lokale boerenmarkten zoals de Streekmarkt Twente te bezoeken, kunnen consumenten niet alleen genieten van heerlijke producten van hoge kwaliteit, maar ook bijdragen aan de lokale economie en duurzame landbouw stimuleren. Het is dus zeker de moeite waard om deze markt te bezoeken!

De Streekmarkt Twente wordt iedere eerste zaterdag van de maand gehouden van 09:00 tot 15:00 uur.

Categorieën