navigatie overslaan

Van eigen bodem

Ontdek de Proef-adressen in Twente: Kar-niet-voor.

 • Leestijd 2
 • Gelezen 343 keer

Tukkers voelen zich van oudsher al één met de natuur en weten als geen ander hoe belangrijk het is goed voor natuur en dier te zorgen. De boer vertelt graag over zijn eigen Herefords of Brandode Runderen die zorgen voor smaakvol mals vlees. En dat proef je!

 1. 5

  Herterij Twente

  Wandelen, een huisje huren, de edelherten bewonderen, meedoen aan een excursie, uitrusten op het boerenterras of een Twentse maaltijd afhalen, het kan allemaal bij Herterij Twente.
  Je kunt de imposante edelherten vlakbij de boerderij bewonderen. Of huur een van de Hollandse Huisjes.

 2. 4

  Erfgoed Bossem

  Op het eeuwenoude erf verzorgen ze met liefde en toewijding de Brandrode runderen en ontvangen ze graag gasten om bij hen te eten, logeren en genieten van het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente, hét landgoed van Nederland.

 3. 3

  Vrielink's Zuivel & Vlees

  Bij Vrielink's Zuivel & Vlees ben je aan het juiste adres voor melktappen rechtstreeks uit de melktank. Met daarbij verkoop van rundvlees van eigen koeien en varkensvlees van hun eigen wroetvarkens.

 4. 2

  Boerderijwinkel de Büter

  Een lekker, eerlijk en natuurlijk stukje vlees van een Hereford. Wat is er nog mooier? Bij de Büter kun je het allerbeste rundvlees van hun eigen Herefords kopen!

 5. 1

  Kip oet Twente

  Bij Kip oet Twente weet je altijd precies waar je kip vandaan komt. Oet Twente natuurlijk! Op deze kippenboerderij maken ze geen geheim van hun werk. Sterker nog: in de speciale zichtstal staat altijd de deur voor je open.

Wat vind je van dit artikel?