Typisch Twents
Recept: heerlijke romige asperges met zalm, uit eigen keuken
- Leestijd 1
- Gelezen 1571 keer

Maak in een handomdraai romige asperges met zalm met het volgende recept.
Wat heeft u nodig?
- 1 bakje slagroom
- 200 ml monchou
- 500 gram asperges
- 200 gram krieltjes
- 150 gram gerookte zalm
- Verse peterselie
Voorbereiding
- Kook de krieltjes.
- Schil de asperges zo totdat ze glanzen, en kook de asperges.
- Snijd de gerookte zalm in stukjes/reepjes.
- Knip of snijd de peterselie.
Bereidingswijze
- Verwarm de room zachtjes in een steelpannetje. Zorg ervoor dat het niet kookt.
- Snijd de asperges in kleine stukjes.
- Meng de gekookte krieltjes en de asperge door de verwarmde room.
- Voeg vervolgens de stukjes gerookte zalm erbij.
Laat het geheel rustig warm worden. Strooi er nog wat fijngeknipte peterselie overheen en voilĂ , tijd om te serveren! Eet smakelijk!
Peper en zout naar eigen smaak toe te voegen.