Soms moet je eraan geloven. Met de hele familie een gezellig weekendje weg. Of je er nu zin aan hebt of niet, in Twente zit je in elk geval in een hele mooie accommodatie en een nog mooiere omgeving. Want geloof het of niet: zelfs in Twente gaan ze met de tijd mee.

Leuk van jong tot oud

 1. De Manderveense Aardbei

  Misschien wel het meest vruchtbare stukje grond van Twente: ontdek de Manderveense Aardbei! Kom …

Tijd voor elkaar
Kindje

Ga fietsen, maak een wandeling, doe cultureel, speel spelletjes, kook samen en ouwehoer met je familie tot in de vroege uurtjes bij een kampvuur of in de keuken. Want dáár gaat het om als je met een groep een paar dagen weg bent. En waar kun je dat beter doen dan in het gastvrije en wonderschone Twente? De tijd dat groepsaccommodaties bekend stonden om hun tochtige schuren en klapperende dakpannen is allang voorbij. In Twente word je als familie op stand gehuisvest, of je nu met z’n vieren bent of met z’n driehonderden. Je kunt van alles huren. Een mooi landhuis bijvoorbeeld, een karakteristieke boerderij of lodge midden in de natuur. Wat dacht je van gezellig met z’n allen op een groepscamping of in huisjes op een vakantiepark met zwembad? Ben je niet zo van het uitzoekwerk? Laat je dan verrassen door het aanbod van Verrassend Logeren. Ontvang vrijblijvend advies op maat en boek een unieke accommodatie op de mooiste plek in Twente. Dat klinkt leuk >

Verhalen & tips voor de hele familie

 1. Doe-tips

  Twente Ballooning Oldenzaal, een kleurrijk ballonnenspektakel.

  geschreven door Maryke
 2. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 9 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

  geschreven door Bertine & Vincent
 3. Doe-tips

  Op zoek naar leuke activiteiten tijdens Pasen? Bekijk hier onze 16 tips!

 4. Lente in Twente! Trek er samen op uit met de leukste familie-uitjes.

  geschreven door Yvette
 5. Doe-tips

  7 tips voor een toffe voorjaarsvakantie in Twente.

 6. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

 7. Route-tips

  Donder, duivel en bliksem; beleef de Sagenland autoroute

 8. Doe-tips

  Relaxtijd: Neem wat tijd voor jezelf en geniet van al het moois van Twente!

Leuk voor iedereen

Varen door de Twentse natuur: laat de drukte en de mensenmassa’s achter je.

Met je snelle speedboot indruk maken op dames op het strand? Of decadent in je sloep door de grachten? Varen in Twente doen we heel anders, namelijk gewoon ‘heanig an’. Oftwel op ons gemak. Laat de drukte en de mensenmassa’s achter je! Varen in Twente, doen we in alle rust met een picknickmand vol met lekkers en een goede fles rosé in een fluisterboot over de Regge. Of sportief kanoënd langs beschermde natuurgebieden over de Dinkel. Je kijkt je ogen uit! Het ideale uitje tijdens je familieweekend.
Lees snel de leukste ‘varen in Twente’ tips!

Groepstijd! Gezellige en actieve groepsactiviteiten en uitjes in Twente.

Er zijn in Twente genoeg mogelijkheden om er actief op uit te gaan met een groep. Van kanotochten tot de Land Rover Driving Adventure en van abseilen van een kasteel tot boogschieten op de door jouw gewenste locatie. Denk bijvoorbeeld ook aan Wie is de Mol, Expeditie Robinson, een Navigatietocht of Escape the Forest. Hoe de samenstelling van de groep ook is, plezier maken, actief bezig zijn en samenwerken zijn altijd een goede combinatie. En voor actief bezig zijn in de natuur is Twente natuurlijk de ideale bestemming. Maar ook bij slecht weer zijn er genoeg opties.
Bekijk hier onze tips voor activiteiten met een groep.