Golfen

Golfen

 • Golfclub Erve Braakman

  Golfclub Erve Braakman

  18-holes par 3 baan met mooi golfpaviljoen. Zeer geschikt om uw korte spel (70% van het golfen)aanzienlijk te verbeteren.

  locatie
  Bekkenhaarsweg 28, 7645AJ Hoge Hexel
 • Golfclub de Lage Mors

  Golfclub de Lage Mors

  Hartelijk welkom op de website van Golfclub de Lage Mors (Greenfee en teetime). Onze club speelt op de door Frank Pont ontworpen negen holes baan aan de Sportlaan in Delden. Wij nodigen u graag uit te komen kijken bij onze laagdrempelige en gezellige club.

  locatie
  Sportlaan 7, 7491DG Delden
 • Aparthotel Delden / Wellness Vital

  Aparthotel Delden / Wellness Vital

  Aparthotel Delden is het meest veelzijdige hotel van Twente en is uniek gelegen in het mooie Twentse landschap. Rustig gelegen, ver van de files en uitstekend bereikbaar.

  locatie
  Sportlaan 7, 7491 DG Delden
 • Golfclub De Koepel

  Golfclub De Koepel

  Golfclub de Koepel is een gastvrije, gezellige golfclub met een uitdagende 18 holes par 70 baan. De golfbaan ligt in een mooi stukje natuurgebied dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen en heeft een afwisselend karakter.

  locatie
  Rijssensestraat 142a, 7642NN Wierden
 • Twentsche Golfclub

  Twentsche Golfclub

  Op het prachtige landgoed Twickel ligt de 18 holes golfbaan van de Twentsche Golfclub. Deze unieke locatie, in samenhang met de hoge kwaliteit van zowel de baan als de voorzieningen, geeft een exclusieve uitstraling die recht doet aan een hoog verwachtingspatroon.

  locatie
  Almelosestraat 17, 7495TG Ambt Delden
 • Golfclub Driene

  Golfclub Driene

  In het prachtige Twentse coulissenlandschap ligt de bijna een eeuw oude golfbaan van de Golfclub Driene. Deze mooie negen holes baan behoort tot de absolute top van Nederland.

  locatie
  Morshoekweg 16, 7552 PE Hengelo
 • Shortgolf Spielehof

  Shortgolf Spielehof

  Even buiten de bebouwde kom van het pittoreske Twentse dorpje Boekelo vind je Shortgolf Spielehof, de accommodatie voor zowel de ervaren-, beginnende- als recreatieve golfer. Golfen is op deze manier voor iedereen vanaf acht jaar mogelijk.

  locatie
  Spieleweg 24, 7548RR Boekelo
 • Golfbaan Het Rijk van Sybrook

  Golfbaan Het Rijk van Sybrook

  Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom op deze mooie locatie aan de weg van Enschede naar Oldenzaal. Op Het Rijk van Sybrook kun je golfen, maar ook lunchen of dineren.

  locatie
  Veendijk 100, 7525PZ Enschede
 • Pitch&Putt Twente | Escape Room Twente

  Pitch&Putt Twente | Escape Room Twente

  Pitch&Putt Golf: sportief plezier voor iedereen vanaf 8 jaar. Instructie vooraf en gebruik materiaal gratis. Escape Room: spannend en uitdagend vanaf 16 jaar. Ontsnap uit de kamer door het oplossen van raadsels en puzzels en de code te kraken.

  locatie
  Hengevelderweg 3, 7478 PE Diepenheim

In Twente liggen een aantal goede golfbanen en het mooie landschap van Twente is ideaal voor een weekend weg. Beginnen met golfen of je handicap verlagen in een ontspannen sfeer doe je in Twente.