Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Twentsche Golfclub

Op het prachtige landgoed Twickel ligt de 18 holes golfbaan van de Twentsche Golfclub. Deze unieke locatie, in samenhang met de hoge kwaliteit van zowel de baan als de voorzieningen, geeft een exclusieve uitstraling die recht doet aan een hoog verwachtingspatroon.

De Twentsche wil haar leden, individuele gasten en zakelijke gasten een omgeving bieden waar sport en ontspanning kunnen worden beleefd.

U bent van harte welkom als gastspeler op de Twentsche Golfclub. U dient dan wel in het bezit te zijn van een EGA-handicap, alleen het GVB is niet voldoende om te mogen spelen.

Wordt u geïntroduceerd door een van de leden, dan is het bezit van het GVB voldoende. Het lid dient uiteraard aanwezig te zijn als u komt spelen als zijn of haar gast.

Vooraf aanmelden

U bent verplicht zich vooraf (telefonisch of via e-mail) bij het secretariaat te melden. Voordat u dit doet raden wij u aan de baanafspraken op onze website te raadplegen. Zo weet u zeker dat u kunt spelen op een moment dat de baan beschikbaar is. Het secretariaat is bereikbaar onder telefoonnummer. 074 – 3841167 e-mail info@twentschegolfclub.nl

Of bekijk de website www.twentschegolfclub.nl/

contactinformatie

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.

Tip je vrienden

facebook twitter