Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Golfclub De Koepel

Golfclub de Koepel is een gastvrije, gezellige golfclub met een uitdagende 18 holes par 70 baan. De golfbaan ligt in een mooi stukje natuurgebied dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen en heeft een afwisselend karakter.

Kenmerkend zijn de jeneverbesstruiken, de oude inheemse bomen en een stuk heide met een oude schaapskooi. Een aantal fraaie waterpartijen zorgen voor uitdaging en afwisseling. Ook zijn er goede oefenmogelijkheden zoals een deels overdekte drivingrange, een ruim approach veld met green en bunkers en een fraaie voor het terras gelegen puttinggreen.

De Twentse gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Golfclub de Koepel, waarbij de leden zorgen voor een hartelijke en ontspannen sfeer. Gastspelers en nieuwe leden voelen zich dan ook snel thuis.

Op de website van Golfclub de Koepel vindt u uitgebreide informatie over de baan, de horeca, de golfschool en de mogelijkheden, die de club biedt.

NIEUW EN UNIEK BIJ GOLFCLUB DE KOEPEL: FAMILIELIDMAATSCHAP WAARBIJ UW KINDEREN GRATIS LID ZIJN!

Voor speciale arrangementen kunt u hier klikken.

Of bekijk de website www.golfclubdekoepel.nl

voorzieningen

  • Sportief

Tip je vrienden

facebook twitter