navigatie overslaan

Chez-Moi Ton Schulten Galerie International

Een wereld vol emotie en betovering De kleur, de gloed en glans, de vorm, de herkenbare stijl. Dat is de wereld van de Ootmarsumse kunstschilder Ton Schulten of misschien wel de wereld volgens Ton Schulten. Kom genieten van de kleurrijke schilderijen en prachtige beelden van ruim 30 kunstenaars.

Niemand ontgaat de mysterieuze kracht van het imponerende werk van Ton Schulten, de eenvoudige bakkerszoon uit Ootmarsum. Zijn werk, inmiddels wereldwijd bekend, betovert de toeschouwer. Vormen, kleuren en paradijselijke composities die rust bieden. Imponerend en soms zelfs hypnotiserend. Emotioneel en vooral zo prachtig van samenstelling, dat geen mens ontkomt aan de krachtige en mysterieuze uitstraling.

De galerie

Door de jaren heen heeft Chez-Moi Ton Schulten Galerie International zich ontwikkeld tot een trefpunt van liefhebbers van hedendaagse kunst. Uiteraard met het werk van Ton Schulten zelf als ijkpunt en magneet. Zijn laatste schilderijen en zeefdrukken zijn hier te zien. Op een perfecte wijze tentoongesteld en uitgelicht. Geëxposeerd op een manier die recht doet aan zijn ambacht en artistieke talent. Maar de galerie biedt veel meer. Wisselende exposities van beeldende kunstenaars uit binnen- en buitenland dragen bij tot de aantrekkingskracht van de galerie.

Chez-Moi Ton Schulten Galerie International omvat verschillende expositieruimtes waar in alle rust en aandacht kennis gemaakt kan worden met het werk van ruim 30 kunstenaars, ieder met een eigen stijl. Keramiek, glas, brons en natuurlijk de schilderijen van Ton Schulten als vaste waarde en kleurrijk decor.

De beeldentuin

De beeldentuin, grenzend aan Chez-Moi Ton Schulten Galerie International maakt in alle opzichten duidelijk dat kunst meer is dan een schilderij aan de muur of een plastiek in de hal. Kunst is omgeving, elementair en natuurlijk. In de beeldentuin treft de bezoeker een presentatie aan van de fraaiste kunst, uitgevoerd in elementaire materialen; tijdloos en in een onverwoestbare schoonheid. U kunt er in alle rust kijken naar kunst met slechts het kletterende water als akoestisch decor.