Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Pleisterplaats De Barkel

Informatiepunt voor cultuurhistorie en archeologie. In het multifunctionele informatiepunt, tevens Rustpunt, wordt met moderne technieken de geschiedenis van de omgeving van Landgoed de Barkel verteld. Bijzonder is de grafheuvel reconstructie in de fraai aangelegde tuin met historische beplanting.

Verder zijn er in het informatiecentrum unieke documenten en en voorwerpen te zien. Naslagwerken, literatuur en magazines geven informatie over cultuurhistorie, archeologie, natuurbeheer etc.

Het informatiepunt biedt ook uitstekende mogelijkheden voor: - Workshops voor volwassenen en kinderen (op afspraak en bij inschrijving). - Groepsbijeenkomsten

Landgoederen en kastelen

De twee ruime en luxe zit/slaapkamers zijn gesitueerd in een bijgebouw op het landgoed. Op de begane grond bevindt zich de toilet en de trap naar de bovenverdieping. Beide zit/slaapkamers op de bovenverdieping hebben een tafel voor 4 personen, een kamer heeft een loungebank en tv en de andere kamer een bureau. Op de overloop ligt een badkamer(gedeeld. Het ontbijt wordt geserveerd in een aparte ruimte, de Pleisterplaats.
Of bekijk de website www.pleisterplaatsdebarkel.nl

Openingstijden

maandag 07:00 - 21:00
dinsdag 07:00 - 21:00
woensdag 07:00 - 21:00
donderdag 07:00 - 21:00
vrijdag 07:00 - 21:00
zaterdag 07:00 - 21:00
zondag 07:00 - 21:00

Openingstijden Rustpunt en terras.
Het informatiepunt is dagelijks geopend van 09:00-17:00 uur (behoudens afwezigheid beheerder).
Groepen op afspraak, ook 's avonds.


contactinformatie

voorzieningen

  • Erfgoed
  • Natuurhistorie

Tip je vrienden

facebook twitter