navigatie overslaan

Landgoed Schuilenburg

Landgoed Schuilenburg, gelegen in het mooie Reggedal, het landgoed is dé locatie voor activiteiten, bootverhuur, feesten of voor een lekker hapje en drankje.

Diskgolf, klootschieten, tuk tukken, kuiern op vrieje vuute, autopuzzeltochten. Dit is slechts een greep uit de activiteiten die je op Landgoed Schuilenburg in Hellendoorn kunt doen. Van sportieve en spannende activiteiten tot een compleet verzorgde dag of (thema)feest. Voor elke groep bieden ze leuke uitstapjes die je geheel naar je wensen kunt inrichten.

Geschiedenis

Ervaar het verleden op het heringericht kasteelterrein Schuilenburg met authentiek Bouwhuis en Sagenschuur. In de sagenschuur zijn vondsten te bezichtigen die in 1996 naar boven kwamen bij de herinrichting van het terrein. Wilt je een leuke, ontspannende of sportieve dag in Hellendoorn? Kijk snel op onze website.

Horeca

Een spannende middag op het kasteelterrein of een uitbundig feest in Herberg ’t Reggedal: geen activiteit is compleet zonder een hapje en een drankje. Landgoed Schuilenburg biedt een ruime keuze aan horecamogelijkheden. Van een uitmuntend buffet en uitgebreide (zaken)lunches tot aan smakelijke barbecues. Wist je dat je hier ook terecht kunt voor lunchgerechten, plates, snacks en in het zomerseizoen ambachtelijk ijs? Op Landgoed Schuilenburg is optimaal genieten mogelijk!

Openingstijden

Voor groepen is Schuilenburg het gehele jaar geopend op afspraak: 7 dagen in de week. Ook buiten de reguliere openingstijden. Voor actuele openingstijden bekijk de website van Landgoed Schuilenburg.

De locatie Landgoed Schuilenburg is een rijksmonument

Schuilenburg is een Rijksmonument waar vroeger het kasteel gestaan heeft.

Diskgolf is een 7 hole parcours, geschikt voor groepen vanaf 12 personen.

Geniet op het water met een fluisterboot, rondvaartboot, kano, waterfiets of SUP-board.

Het landgoed is zeer geschikt voor feesten en partijen ook op de buiten locatie in het groen.

Vergaderen kan zowel binnen als buiten in het groen of tijdens het varen op de Regge in de rondvaartboot.

Schuilenburg biedt een divers aan lunch/brunch buffetten aan.

Landgoed Schuilenburg biedt diverse activiteiten en arrangementen aan waaronder Diskgolf, Landgoedspelen, Highlandgames, Sagenmysteries, Swingo, Pubquiz en Klootschieten.

Ook is er van alles te huren voor op de Regge; fluisterboten, rondvaartboot, kano's, waterfietsen, SUP-boards.

Activiteiten,boot verhuur, arrangementen of themafeest.

Categorieën