Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Museum Broer een leven lang boer!

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Broer Pekkeriet begon jaren geleden met het verzamelen van oude boeren gereedschappen en werktuigen met medewerking van vrijwilligers is er een prachtige verzameling ontstaan.

Terug in de tijd

Je waant je terug in de tijd van weleer tussen de werktuigen, gereedschappen en machines van vroeger. Het decor bestaat uit prachtige levensgrote muurschilderingen van de omgeving zoals die vroeger geweest moet zijn. Voeg daarbij de gezelligheid die het geheel uitstraalt en u hebt de entourage voor een educatief uitstapje dat meer dan de moeite waard is.

Ook is er een doorlopende expositie van schilderen die gemaakt zijn door Broer Pekkeriet.

Of bekijk de website www.eenlevenlangboer.nl

Openingstijden

maandag 11:00 - 17:00
dinsdag 11:00 - 17:00
woensdag 11:00 - 17:00
donderdag 11:00 - 17:00
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Van 30 september tot 1 april alleen open op afspraak.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter