navigatie overslaan

Natuurmuseum Holterberg

Schitterend gelegen aan de zuidkant van de Sallandse Heuvelrug vind je Natuurmuseum Holterberg. Een uniek museum met een rijke geschiedenis.

Het museum bestaat meer dan 80 jaar en is opgericht door Piet Bos. Het museum is beroemd om de natuurdiorama’s. Levensgrote ‘kijkdozen,’ die een prachtige blik op de dierenwereld geven.

Natuurmuseum Holterberg organiseert regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud in het museum en buiten op de Holterberg. Meer informatie hierover vind je op de website van Natuurmuseum Holterberg.

Voor kinderen is een bezoek aan het Natuurmuseum een fantastische ervaring. Met een leuke en leerzame speurtocht kriskras het museum door. Of op speurtocht in het Bos van Daantje Das spannende opdrachten maken. Op het Groote Kikkerpad is voor de jongste bezoekers van alles te beleven.

De museumshop heeft een breed assortiment natuurgerelateerde artikelen. Hebbedingetjes voor in huis, boeken, streekproducten, sjaals en sieraden. Maar ook knuffels en houten speelgoed.

Reserveren

Reserveren voor een museumbezoek is verplicht. Vind je onilne reserveren lastig, dan kan je ook telefonisch contact opnemen.

Online tickets

Categorieën