Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

De Reggehof

De Reggehof is een multifunctionele en culturele instelling, waar een theaterzaal is gevestigd, maar waar ook diverse verenigingen en instellingen hun thuishaven hebben.

De Reggehof is geopend in 1994 en ontstaan vanuit een culturele werkgroep die in Goor actief was onder de naam ‘Goor in de bocht’. Deze groep organiseerde in de voormalige ‘Malberg’ (school) vooral activiteiten voor kinderen en jongeren. Dat deden ze heel succesvol. Het gebouw was in dermate slechte staat dat ze al snel een andere/grotere ruimte nodig hadden. Verenigingen en instellingen, zoals het Nivon, de Anbo, de Muziekschool Goor en diverse andere groeperingen in Goor, kampten met hetzelfde probleem. Vanaf begin jaren ’80 heeft ‘Goor in de bocht’ bij de gemeente om een groter pand gevraagd waarin alle verenigingen en instellingen bij elkaar konden worden gebracht teneinde hun activiteiten te kunnen organiseren. Na een lange voorbereiding en het nodige overleg werd in 1992 tot de bouw besloten. Theater, Verenigings- en Evenementen Centrum De Reggehof (’t VEC) is een privaatrechtelijke stichting met een bestuur.

Het aanbod van De Reggehof is breed. De belangrijkste kernactiviteiten van De Reggehof bestaan onder meer uit beheer gebouwen en verhuur ruimten aan verenigingen en instellingen, professioneel theater, Filmhuis Alleman, cursussen, basisonderwijs en incidentele activiteiten en evenementen.

De Reggehof heeft eveneens een horecafunctie en verhuurt zalen aan derden.

Brasserie
Zowel binnen in de brasserie als buiten op het vernieuwde en gezellige terras kun je aanschuiven voor een goede kop koffie met gebak of een lekkere lunch! Lunchen is mogelijk tot 15.00 uur. Maar je kunt de hele dag in de brasserie terecht voor een drankje of een borrel met bijbehorende borrelbites. Natuurlijk is er ook aan de kleinste vriendjes van de Reggehof gedacht, er wordt de gehele dag poffertjes geserveerd op bestelling met een leuke verrassing. RH-Brasserie is eveneens een uitstekende plek voor zakelijke afspraken. Er is gratis WiFi en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Openingstijden

maandag 08:30 - 00:00
dinsdag 08:30 - 00:00
woensdag 08:30 - 00:00
donderdag 08:30 - 00:00
vrijdag 08:30 - 00:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Open vanaf 8.30 uur tot einde activiteiten. Op za en zo alleen bij activiteiten. De kassa is geopend van ma t/m vr van 9-16 uur en één uur voorafgaand aan de voorstelling. Kaarten zijn ook te bestellen via www.reggehof.nl of telefonisch via 0547-284880.


Contact

Adres
De Höfte 5
7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
Online
www.reggehof.nl
E-mail
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.

Tip je vrienden

twitter facebook