Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Theater Hof 88

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Hof 88 is een klein, eigenzinnig theater met een veelzijdig programma. Er zijn regelmatig theatervoorstellingen en muziekuitvoeringen. Ook worden er films vertoond in de theaterzaal (Filmhuis Almelo).

In deze knusse theatersetting zijn hier regelmatig verschillende voorstellingen. Deze voorstellingen lopen uiteen van klassieke muziek tot cabaret tot musicals. Voor het actuele programma, kijkt u op onze Uit Agenda.

Bij binnenkomst word je aan de kassa direct gastvrij en open ontvangen. Uiteraard is er ook horecagelegenheid voor een hapje en drankje voor, tijdens of nadien de show.

Wekelijks vertoont het Filmhuis Almelo in onze theaterzaal de mooiste filmhuisfilms.

Of bekijk de website www.hof88.nl

Openingstijden

De kassa van Theater Hof 88 is van woensdag t/m vrijdag geopend van 12.00 - 17.00 uur. Ook op de avonden dat er een voorstelling, concert of film is, is de kassa van 19.00 - 21.00 geopend voor alle kassahandelingen.


contactinformatie

 

Elisabethhof 4
7607ZD Almelo

0546-850264

Tip je vrienden

facebook twitter