Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Stadstheater De Bond

Stadstheater De Bond is de culturele voorziening in de omgeving van Oldenzaal. Een ontmoetingsplek voor cultuur scheppend en cultuur minnend Oldenzaal en omstreken.

Jouw avond kan bij Stadstheater De Bond al beginnen met een heerlijk diner of uitgebreid buffet. Kies hierna uit een breed scala aan lokale en nationale theatervoorstellingen zowel in het Twents, Nederlands als Vlaams. Ook worden er per jaar zo’n 45 films vertoond, speciaal geselecteerd door Stichting Filmhuis Oldenzaal. Wil je net even iets anders organiseren? Kijk dan ook eens naar de zaalverhuur mogelijkheden. De Bond beleef je!

Draag je Stadstheater De Bond een warm hart toe en wil je haar theateractiviteiten ondersteunen? Word dan Bondgenoot! Als dank voor je Bondgenootschap geniet je van de volgende voordelen:

  • Je krijgt enkele weken voorrang bij het bestellen van de professionele voorstellingen in de voorverkoop. Deze start zodra de seizoensbrochure uitkomt (12 mei t/m 6 juni 2016).

  • Je krijgt per professionele voorstelling 7% korting op je tickets in de voorverkoop (12 mei t/m 6 juni 2016). Het gaat hierbij om maximaal 2 kaarten voor normale voorstellingen en maximaal 4 kaarten voor jeugdvoorstellingen.

  • Je krijgt de seizoensbrochure jaarlijks thuisgestuurd.

  • je wordt uitgenodigd voor de brochurepresentatie, een feestelijke avond rondom de lancering van de seizoensbrochure.

  • Minimaal 7x per jaar wordt je per e-mail geïnformeerd over speciale acties, waarbij je als Bondgenoot exclusief korting krijgt op voorstellingen of een ander aantrekkelijk theateraanbod.

  • Je kunt tot 1 werkdag vóór de voorstelling uw gereserveerde kaarten annuleren (minus € 2,50 administratiekosten).

De kosten voor een Bondgenootschap bedragen € 35,00 per theaterseizoen. Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier, dat bij de kassa verkrijgbaar is en via de website. Het Bondgenootschap wordt jaarlijks automatisch verlengd, tenzij je schriftelijk aangeeft het te willen beëindigen vóór 1 mei voorafgaand aan het volgende seizoen. Je kunt tevens een Bondgenootschap voor één seizoen afsluiten, uitsluitend via de website. Dit Bondgenootschap wordt dan automatisch beëindigd aan het eind van het seizoen.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 13:00 - 17:00
woensdag 13:00 - 17:00
donderdag 13:00 - 17:00
vrijdag 13:00 - 17:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Als er een voorstelling is, zijn er andere tijden. Zie de website.


Contact

Adres
Molenstraat 25
7573 BJ Oldenzaal
Telefoon
0541-536300
Online
www.stadstheaterdebond.nl
E-mail
SITE::TWITTER
Facebook