Muziekcentrum Enschede

Het Muziekcentrum is één van de belangrijke concertzalen van Nederland. De akoestiek wordt zowel door bezoekers als (inter)nationale musici geprezen.

Het Muziekcentrum Enschede is onderdeel van het Nationaal Muziekkwartier. De toonaangevende concerten in het Muziekcentrum vormen samen met het veelzijdige theater- en muziekaanbod van het Wilminktheater en Kleine Willem, en de sfeervolle voorstellingen en concerten in de Grote Kerk, het culturele gezicht van Enschede.

In de twee zalen (de concertzaal met 1054 stoelen of 1800 staplaatsen en de kleine zaal met 200 stoelen) kunnen muziekliefhebbers jaarlijks terecht voor meer dan 130 concerten: symfonieorkesten, barok- en kamerorkesten, koren, kamermuziek, nieuwe muziek, wereldmuziek, lunchconcerten, pop- en jazzconcerten… alle muziekstijlen zijn er te zien en vóóral te horen.

Openingstijden

Kassabalie (Wenninkgaarde 40-42) Maandag t/m zaterdag 12.00 - 17.00 Van maandag 21 juni t/m maandag 30 augustus 12.00 - 15.00

De kassa’s van het Wilminktheater en het Muziekcentrum zijn tevens vanaf een uur voor aanvang van een uitvoering open. De kassa’s van de overige locaties zijn geopend vanaf een half uur voor aanvang van een uitvoering.

Kassa (telefonisch) Maandag t/m zaterdag 10.00 - 17.00

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter